DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály do průmyslu

Kovové regály v automobilovém průmyslu

0%

Kovové regály v automobilovém průmyslu

Česko je známé nejen svými jedinečnými tradicemi, přírodou nebo překrásnými horami, ale také svým průmyslem a zpracováním oceli. V 90. letech se kovovýroba rapidně zvyšovala a vytvořila pilíře, na kterých staví nynější automobilový průmysl. Dnes evidujeme řadu společností, které úspěšně rozjely svá výrobní centra a zastupují vysoké procento zaměstnanosti v naší zemi. Známé značky, jako je Škoda Auto, Hyundai, TPCA a mnoho menších továren, vyrábějících komponenty pro tyto velké společnosti, vyprodukuje množství produktů, materiálu, komponentů, které je nutno skladovat tak efektivně a organizovaně, jak je možné. Prostoru ve skladu nikdy není dost a je nutné, aby všechno vyprodukované mělo své místo, své logické systémové umístění a perfektní dostupnost. O vše zmíněné se umí postarat kovové regálové systémy, které vám mohou nakonfigurovat odborníci z obchodu Mistr Regál.

Jelikož kovové policové regály v automobilovém průmyslu jsou využívány zejména ve skladech jako takových, budeme věnovat následující řádky zejména těmto prostorám s tím, že vám představíme vyhovující produkty do různých oblastí výroby a průmyslu. Které skladové nástroje jsou vhodně do průmyslových oblastí v automobilek? Čtěte dál a dozvíte se více.

Hlavním prostorem, který je neustále využíván a aktualizován je průmyslový sklad. Tento typ skladu definuje několik charakteristik:

  • Zboží a náklad se denně mění a neustále rotuje
  • Skládání a vykládání materiálu a nákladu musí být intuitivní, rychlé a snadné
  • Musí být zařízen snadno smontovatelným skladovým řešením – zásuvnými kovovými regály vysoké zátěže
  • Skladuje materiál, nářadí, výrobní nástroje, nářadí, díly, kovové, plastové a pryžové komponenty
  • Musí disponovat digitální systémem inventury a pohybu zboží pro lepší identifikaci artiklů a umístění

Ptáte se, které kovové regály z našeho portfolia jsou vhodné do průmyslového skladu v automobilovém průmyslu? V takovém případě není třeba dívat se na kompromisy. Policové kovové regály musí mít vysokou zátěžovou kapacitu, extrémní stabilitu, dostupný náklad a zejména musí být spolehlivé. Všechny zmíněné požadavky hravě splňují kovové regály kategorie Professional, které dosahují nosnosti na polici až 1 tunu. Můžete si vybrat přesně dva typy regálových systémů. Regálové systémy Professional se zátěží do 600 kg na polici, jejichž montáž je jednoduchá, využívají HDF dřevěné police a mají modrou povrchovou úpravu. Jsou dostupné v různých rozměrech a jejich jednoduchý design vám neudělá zbytečné vrásky na tváři. Druhým typem jsou kovové policové systémy Professional se zátěží do 1000 kg na policiLongspan. Jsou to ty nejpevnější regály s extrémní stabilitou, jaké u nás naleznete. Jsou značné svojí modře oranžovou povrchovou úpravou, DTD dřevotřískovou policí a detailní konstrukcí. Regály je nutno ukotvit do země, čímž se zvyšuje jejich stabilita a odolnost. Na online trhu je těžko najít něco silnějšího, což potvrzuje jejich extrémní zátěž na polici, která se pohybuje od 500-1000 kg a jednu polici. Vyšší zátěž a odolnost zajišťují vertikální a diagonální výztuhy. Je to Ferrari mezi regály.

Kovové regály v automobilovém průmyslu

Bavíme se o autech a proto nemůžeme zapomenout na sklad pneumatik a kol. Jako v každém průmyslu přichází do automobilky zboží, ale i jiné komponenty a odjíždějí hotová nová, funkční auta. Kola jako taková a pneumatiky jsou vyráběny různými externími firmami a následně uskladněny v automobilce. K tomuto účelu máme k dispozici speciální kategorii regály na pneumatiky, která je tvořena policovými regály Professional. Nabízejí velký odkládací prostor a jak jsme zmiňovali v řádcích výše, kvalitní konstrukcí, vysokou zátěží a enormní stabilitou. U těchto regálů můžete ukládat samotné pneumatiky i vertikálně tím, že HDF police neosadíte a náklad budou držet jen kovové nosníky regálového systému. Vždy si můžete regály přizpůsobit podle sebe.

V nabídce každé automobilky najdeme spoustu provedení a barev finálních produktů – aut. Většinou se barva skladuje v pytlích, jelikož je ve formě prášku. Tyto pytle nejsou tím nejlehčím nákladem, ale oproti jiným kovovým komponentům je to obrovský rozdíl. Proto do skladů na barvy jsou vhodné regály, které mají vysokou zátěžovou nosnost, avšak nikoli extrémní a jsou cenově dostupné, snadno skladatelné a využívají nejnovější technologie. Ano, hádáte správně, mluvíme o regálech kategorie RIVET, ve kterých najdete bezšroubové regály s HDF nebo ocelovou drátěnou policí. Nesmíme zapomínat na jedinečný rohový regál, kterým využijete všechny rohy skladů na 100%! Tyto regály nabízejí nosnost na polici od 150-400 kg. Můžete je získat ve dvou provedeních povrchové úpravy – zinek a antracitová šedá. Tyto policové regály jsou kompromisem, který se vyplatí.

Kovové regály v automobilovém průmyslu

 

V případě, že hledáte specifické kovové regálové systémy, ať už rozměrově nebo typově, použijte náš konfigurátor regálů. Jsme přesvědčeni, že naše regály jsou výborným nástrojem pro automobilový průmysl a budou výborným pomocníkem do jakéhokoli skladu.

Také nás můžete najít na sociálních médiích facebook, instagram, pinterest nebo linkedin.  

 

Jaký druh regálů hledáte?

 

Kovové regály do dílny          Regaly na pneumatiky           Paletové kovové regály

       Kovové regály do dílny                                Regaly na pneumatiky                               Paletové kovové regály

0 komentářů
Předchozí Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej Další Skladování domácích plodin a výrobků v spíži
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let